Nytt till min garderob









Var i Götrborg i går och träffade Filippa och Melanie från skåne, Klara från Göteborg och Sara från Lidköping. Lägger upp en bild på dom sen. Det var jättekul att träffa dom speciellt klara som jag inte träffat på typ 2 år!! Hittade i allafall utklädningsgrejer men dom får ni inte se;) Köpte lite andra grejer också som ja blev riktigt nöjd med:D Jackan, byxorna och den svarta långärmade tröjan köpte jag tidigare i veckan.

Byxor-MQ, Svart tröja-Garderob20, Jacka-Garderob20, Grå tröja-Design Only, Skor-nilsson, Halsduk-Zara, Klänning-Monki, Utklädningskläder-acessorize och buttericks.

Rättsordning




Har mitt sista prov i kursen rättsordning i morgon och jag pluggade bra förut i dag men nu de senaste timmarna sen ja kom hem har jag inte pluggat ett skit så måste börja nu. Tycker det är kul med juridik men när man kör fast och inte fattar vad som står är det piss tråkigt!!!!!!

Dagens


18.26

Sitter och har ångest över att jag ätit massa godis precis pluss att ja åt de i skolan också. Från och med i dag ska jag ha Godisuppehåll. Varge dag ska jag berätta för er om jag klarat de eller ej. Klarar jag de inte fram till jul så ska ja fan få en bestraffning. Måste komma på något riktigt bra bara så att jag inte bryter de. Ni får gärna tycka till! Ska åka och träna snart men först ska ja plugga lite juridik eftersom vi har prov på torsdag. Matten skiter jag i för det är ändå ingen idé.  Hejdå

23.13

Tränade bodypump med Jenny nu i kväll och mina armar är helt slut. Ska gå och lägga mig snart men först ska ja öva på tyska glosorna jag har tills i morgon. Tycker de är kul att träna igen nu så nu jädrar. Skulle gått på dansen i dag också men glömde kläder så klart så får vänta ytterligare en vecka, jag är så himla sugen på att dansa!!!!

Saknar Sommaren


Ta vara på det du har


Om jag bara kunde lyckas

Skola hela dagen och efter det åkte jag hem och fixade lite och sen åkte jag och tränade combat och core. Är as trött nu så ska hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig.

Lite nytt


Va i Skövde med Jenny i går för att hon skulle hitta skor. Vi har åkt bil dit själva 2 gånger. Första gången körde vi fel och vad tror ni vi gjorde denna gången?! Körde fel så klart! Vi hade ju självklart inte så mycket tid på oss innan affärerna skulle stänga så vi hade liksom inte tid med att yra runt. Men tillslut fick vi stopp på en tjej som förklarade vägen. HAH lite pinsamt att inte ens hitta i sin grannstad. Skulle inte köpt ngt men hittade lite välbehövliga saker. Silvershampoot hoppas jag funkar så håller tummarn och ser om det blir någon förändring:D

New in


Nytt halsband från Sisters, ett litet tips! Man kan köpa massvis olika kedjor och välja mellan olika berlocker att hänga i. Dom har även massa andra snygga smycken :)

Dagens

Tröja - house of lola, Byxor - vero moda, sjal - Sisters, Halsband - Sisters

18.25

Regn,regn och mer regn. Usch vilken jävla dag. Vet inte om jag har lust att träna i dag. Tränade pump i går och har massa läxor så skiter nog i det. Jag får väl göra lite situps här hemma i stället.

22.20

Ska försöka somna klockan är 22.12 men jag ska skriva lite här först. Min helg har varit jättebra. I Torsdags var vi med klassen på West side story och det var jättekul att umgås med hela klassen. Vi gick ut och åt och hade de jättetrevligt:) I Fredags åkte jag till Göteborg med Rebecca, Vera och Nathalie efter skolan och shoppade lite men ja hittade bara en skjorta. Inte riktigt min stil för använder mest blusar och mysiga tröjor men detta var en svart transparant sak men på fest blir den suverän att ha:D I lördags åkte jag till Skövde och mötte upp Sara från Lidköping och vi gick tillsammans till Ishallen och kollade på våran vän Melanie som hade åkt ända från Helsingborg hit upp för att tävla i konståkning. Och jag säger bara att DET ÄR SÅ JÄVLA COOLT att titta på! När hon tävlat klart gick vi och åt på Oriental Palace Emmie tipsade och det var det godaste jag ätit på aaaas länge. På kvällen hade vi tjejmiddag här hemma jag, Julia, Moa och Rebecca och senare på kvällen drog vi in till stan på lite fest. Alla sov här hemma och i morses åkte girlsen hem och jag jobbade. Det var min helg det. Puss och Godnatt:)
.

Från Helsingborg till Skövde


Laddar kanske upp lite bilder i kväll eller i morgon på saker jag gjort sen i Torsdags. Var i allafall i Skövde i Lördas och kollade på Melanie när hon tävlade så himla fin är hon och så himla duktig!

Oh no!

Jag som skulle vara så nyttig! Sitter och skriver på hälsopedagogiken eller rättare sagt ska börja skriva nu.. (ops) Fryser som en gris också så sitter med mössa och halsduk. Nu blir det inget mer onyttigt resten av veckan även fast det är helg. Godnatt till er som ska sova pöss

Skor





Måste ha vinterskor och jag ska bannemej ha ett par varma i år. Har bestämt mig för denna modellen på sko i alla fall men jag måste ju välja ett par. Tål att tänka på.. Nu ska ja ta bussen ner till stan för att möta Amanda Henrik. Vi ska nämligen gå och kolla på lite fotboll varför säger jag inte mohaha hejdå pöss:D


20.51

Har varit och tränat core och bodycombat och nu ska ja ta och plugga lite och sen krypa till kojs. Jag sov ett antal gånger i skolan i dag så nu ska ja lägga mig tidigt i kväll. Puss

Back on track


Nu är jag tillbaka igen så nu kan ni börja läsa bloggen igen:D Har tänt massa ljus och satt på musik för att få lite mysig arbetsro. Ska börja skriva på vår svenska uppgift som ja inte är klar med så uppdaterar nog lite senare sen. Puss

RSS 2.0