But maybe it´s to late

Sitting here, on this lonely dock
Watch the rain play on the ocean top
All the things I feel I need to say
I can't explain in any other way

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

Now here's the sun, come to dry the rain
Warm my shoulders and relieve my pain
You're the one thing that I'm missing here
With you beside me I no longer fear

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

I could have saved so much time for us
Had I seen the way to get to where I am today
You waited on me for so long
So now, listen to me say:

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too
Say you feel the way I do


Söndag


Släkten var här förrut och vi hade lite kalasande, Ida och jag bakade därför en tårta som blev riktigt god och fin hihi(y) Nu ska ja kolla klart på Wallander och sedan krypa till kojs!

Lördag

Gårdgaen var superkul och ja gick inte och la mig fören 5 i morse så  ja och ida har bara slappat hela dagen!
Fick jättefina grejer i går och bland annat 9 st chokladkakor! måste säga att de känner mig väldigt väl:D<3


Young and free only seventeen

Japp i dag fyllde man hela 17 år och dagen har varit jättebra!:D Mirelle och Rebecka kom fram med en cupcake med ett ljus i och sjöng för mig i skolan i dag, hihi så gulliga och snälla dom är!<3  Fick en kamera och träningsbyxor i morse pluss att vi svängde förbi TK innan skolan och hämtade kortet och betalade medlemsavgiften så nu är det bara att köra! Mormor,Morfar och Råger och Cissi var här i kväll och åt lite tårta och på söndag kommer resten av den tjocka släkten! I morgon blir de födelsedagspardey för mig och Julia så nu ska ja ta och lägga mig Godnatt och sov gott!

Vill ha!


Måndag

Fick sluta tidigare i dag men ja hade varken skolkort eller mobil med mig så hängde med Minna hem. En stund var det tänkt, men blev visst hela dagen haha! Men trevligt var det!:D Tyskan och engelskan hade jag att göra när jag kom hem men har inte lyckats sätta mig ner och kolla på det förrän nu. Undrar vilket som är viktigast att prioritera..


Söndag

Åkte till skövde med Sara i dag och hittade lite kläder. Ett par byxor från Bikbok och en tröja från Gina. Jag hade tänkt att köpa de svarta byxorna som har funnits på Bikbok med resor upp till och fickor på sidorna. Nu var dom slut när ja kom! jag köpte ett par andra i stället men ångrar mig verkligen inte för dessa var snyggare och hade cola knappar på sidorna:D Efter skövdetrippen åkte jag till Julia för att planera inför helgen och det gick rätt bra det också, vi gjorde high five många gånger ska ja säga!:D haha


Filmmys med SarisSara kom upp till mig och vi hade en riktig trevlig kväll förutom att båda sommnade haha.. Men mat, fruktsallad, film och Sara så klart gör allt till en go myskväll!<3

Hår,hår,hårHar städat mitt rum nu och sitter och funderar på om ja ska slinga håret lite till så att de blir lite halvblont eller om ja ska ha det som jag har det??? Mitt hår är nog det jag håller på med mest för jag blir aldrig nöjd men nu är ja ganska nöjd bara att utväxten borde ju synas snart och då blir det ju inte snyggt:( I och med att ja färgade håret brunt och sedan slingade det och sedan solblektes det lite så kan ja ju inte hitta ngn färg som passar! Jag menar fylla i utväxten. Konstigt nog syns det typ inte även fast det var as länge sen jag färgade håret:o

THE KEY IS A MYSTERY

Efter skolan skulle jag åkt med Mirelle och Moa till kinnarp för att träna, men när jag skulle gå upp till skolan för att hämta väskan och träningskläderna så märkte jag att jag tappat nyckeln! Så jädra typiskt mig. Nu är det andra gången som de får klippa upp mitt skåp och de är tredje gången ja tappar bort nyckeln. Första gången hade ja tur för då hade min lärare hittat nyckeln efter en vecka haha så den gången behövde ja inte klippa upp skåpet. Det blev alltså ingen träning:( Jag gick istället med Felicia ner till stan och sen gick ja in på veromoda och hittade en snygg tunika! ngt bra i allafall:D Köpte ett par svarta örhängen också:)

 


Onsdag

Åkte med mamma in till stan i dag och fixade ÄNTLIGEN träningskort på TK! Ännu bättre är att Minna ska börja också så nu blir det gym för fulla muggar!:D Passade också på att springa in på veromoda en sväng för att byta en klänning ja inte var nöjd med. Det hade kommit lite nya vårkläder så dit går ja nog i morgon en sväng efter skolan hihi Nu ska jag Plugga igen... och jag åkte inte på träningen i dag för ja har ändå redan bestämt mig för att sluta. Lite tråkigt för man saknar de gammla 94:laget men nu blir det gym i stället.

Var Inne på Bikboks hemsida och Hittade en snygg vårjacka, den ska ja ha!


Fotboll

Ja, det här med vad jag vill göra på fritiden dilar ja fram och tillbaka om i mitt huvud hela tiden. Sluta fotbollen helt, dansa två gånger i veckan, Gymma och träna tennis eller fortsätta i fotbollen träna tennis och dansa? Ja var och tränade fotboll i dag men fick inte riktigt någon kick över att villja fortsätta.. Fotboll är nog över för min del men ska träna denna veckan så ja vet att jag är säker på mitt val. När ja kom hem anmälde jag mig till dansen och det ser jag verkligen fram imot:D Får se om ja kan få med mig Malin och Åsa också!

Måndag

Första dagen i skolan i dag och den var hel go! Efter gick ja, jennifer och rebecka ner till stan och följde Rebecka till frissan och jag och Jennifer gick vidare till rese för att vänta på bussarna hem, hmm bröt ett löfte där men nämner inte vad... Väl hemma hade jag tusen läxor att ta igen från resan så ingen fotbollsträning i dag heller för innan hinner ja inte plugga och efter är man för trött, typiskt. Nu ska ja ta och värma mig lite te och ta tag i alla läxor! (y)

Bild från Egypten, Kan tänka på de när ja pluggar jippi!
Bild tagen i Egypten kan ju drömma mig bort lite medans ja pluggar..

A begining

Har kommit hem från Egypten i kväll och det har varit en underbar vecka med mamma, pappa och jenny. Vi har Solat, badat och åkt runt och sett mycket men mer om resan kommer senare. Jag skulle egentligen lagt mig för länge sedan men har bara inte kunnat. Ja bestämde mig istället för att skriva en lista övar vad ja måste förbättra nu när det är ny termin och allt. Jag har så mycket tankar och måsten om vad jag ska göra hela tiden och det händer ingenting, Jag mår skit dåligt över att tiden bara flyger i från mig och jag vet inte vart jag håller hus någonstans ärligt talat. Men här har ni om ni orkar läsa!

- Skaffa gymkort Om jag ska ta Nordic eller Tk har jag funderat på väldigt länge hit och dit på men något måste ja bestämma mig för, ja går och tänker på att ja måste börja träna varje dag och nu får det vara nog med det.  

- Ta skolan på allvar Hela första terminen har jag bara glidit igenom och i stort sett inte gjort alls mycket. jag har struntat i allt och bara inte orkat ta tag i skolan. Det ska jag verkligen försöka göra nu och om det inte funkar så ska jag nog söka om till en mer "praktisk" linje nästa år, för ja är verkligen ingen teoretiker. Men då får ja desvärre gå om ett år men hellre de än att ha så mycket teoretiska ämnen. Det finns en nackdel men det är bara en och det är att ja inte vill lämna vissa i min klass och speciellt inte Rebecka Svanström, en tjej som jag lärt känna väldigt väl och tycker om väldigt mycket<3

- Inte äta godis Jag är beroende av godis och sötsaker! jag har alltid gillat godis men ja äter det allt för ofta och för mycket. Jag bestämde mig för att ha godisuppehåll vid nyår och det skulle bli mitt nyårslöfte men höll ja de tror ni!? NEJ, det gjorde jag inte och jag är så jvla besviken på mig själv. Men nu är det bannemej slut.

- Se livet från den ljusa sidan Jag har under de senaste månaderna varit deprimerad, ledsen, trött, arg och allmänt tråkig. Ibland mår man jättebra men så kommer de där dåliga krypande och gör att man inte orkar le. Exakt varför kan ja inte säga men det är av en massa anledningar och jag har verkligen inte mått bra av det. Jag ska umgås mer med mina vänner för det är något ja verkligen tycker om, Jag lever på vänskap. Ingen skulle klara sig utan vänner, i allafall inte må bra. Jag ska ha allmänt kul helt enkelt och Shoppa, det har jag inte gjort på länge (förutom i egypten då) Men shoppa det gör mig lycklig det är en hobby för mig haha.

- Vara mer ordnigsam och punktlig Jag är en väldigt slarvig person, eller har blivit mer och mer och det är inte bra. Jag missar också (allt för ofta) bussen till skolan vilket gör att jag kör ut mina föräldrar så att dem måste skjutsa mig eller så får jag missa första lektionen. Detta är inte heller bra för då missar ja ju ännu mer i skolan. Det gör också att jag alltid stressar och det mår ja verkligen inte bra av.

- Sova på natten, va vaken på dagen Jag går och lägger mig allt för sent på skoldagar, ja vet inte varför men det bara blir så och ja kan inte sommna. Det är ofta vid 12-1 tiden och ibland blir det ännu senare. Detta gör att ja alltid är trött i skolan och sommnar jämnt. INTE BRA! ja är aldrig med på lektionerna får inte in någonting heller. Så jag ska lägga mig i tid varje kväll nu.


Hasta la vista

Nu blir det ingen uppdatering på en vecka för nu drar ja till Egypten:D ciao!

HUNTER

Ja nu kom mina Hunter stövlar i dag som jag beställde i höstas! Trodde inte ja skulle få dem för dem kom ju aldrig och brydde mig inte så mycket för jag ångrade mig lite så det var bara bra! men nu kom de på posten och snygga är dem men vet inte om ja kommer använda dem så mycket:/ Sen är de ju inte bara att slänga upp 1200 ur fickan när man inte jobbar eller nått-.- Någon som vill köpa dem till ett billigare pris kanske?


2 days left

Endast två dagar kvar innan vi åker:D och fick mina grejer från nelly i dag! lite tätt inpå resan men det passade och är inte missnöjd i allafall, Trodde inte jag skulle hinna få dem men det fick jag! Nu ska jag ut i snön med edvin och förgylla hans dag lite Hejsvejs:)
RSS 2.0