Black and White Victoria´s Secret

Moa hade som sagt ett arbete i skolan om att göra sin egen tolkning om Victoria secret modellerna. Det är ju ett märke som säljer underkläder men ja kunde ju inte precis ställe mig och posera i BH och Trosor så morgonrock och ett linne som ser ut som en bh fick de bli! men kul var det:D

Romance Victoria´s Secret


Tävling

Gå in och tävla ni också! http://jjennnyys.blogg.se/2011/november/nya-enklare-tavlingsregler.html

Odd Molly

Remix blouse
En av de finaste Odd Molly tröjorna tycker jag. Ja är med i en tävling och då skulle man välja ut det finaste plagget på menito.se och länka sidan så här har ni den http://www.meinto.se/p-14818-remix-blouse :)

Onsdag

Ligger nerbäddad i sängen. Gick upp och gjorde mig i ordning i morses men fick gå och lägga mig igen. Har jätte ont i huvudet och i bihålorna. As täpt i näsan och huvudet dunkar sönder mig. Var inne på vårdcentralen precis men proverna visade inget så ja får helt enkelt vänta och se. Nu ska ja fortsätta sova för fryser som en hund och är trött som en gnu. Ha det bra!

Måndag

(Bild tagen i förra veckan) Sitter i skolan och är as täppt i näsan och skit trött. Ja blir då aldrig frisk:( Men skönt är det att det är studiedag i morgon så i kväll ska ja kolla på film och bara hare gött. Ska ta och få tag i Jullebulle också och se om hon kan träffas för saknar henne så in i norden. Ha en bra dag!:)

Morgonrock

Köpte en morgonrock i Torsdags efter skolan och det var det bästa köpet på länge. Det är så himla skönt att strosa runt i och speciellt när man är sjuk och frusen så det passade perfect. Är lite för fixad på bilden ( jag ser inte ut så när ja vaknar det vill ja lova hah) Men bilden är tagen i torsdags när Moa fixade mig till sin uppgift i skolan och då passade faktiskt morgonrocken bra som aotfit. Lite bilder kommer nog upp senare i veckan om ja orkar lägga upp dem:)

Sjuk

I går kväll kände ja mig riktigt bra och jag trodde jag till och med jag skulle kunna gymma i helgen. Vaknade upp i morses och kunde knappt prata. Nu är det lite bättre men har as ont i huvudet och har hosta och är så jäkla dålig:( så himla typiskt!

Fix med Moa


Onsdag

Godkväll! Ska göra klart tyskan och sen kolla på modelljakten. Har nystädat rum och nybäddad säng och det känns så jädra gött så ska krypna ner snart Godnatt med er:)

Tummen pekar neråt

Är ingen höjdare på att blogga men kan berätta att jag fått hem min kamera nu så nu blir det andra bullar:D Men är ändå inte på så bra humör just nu. Har as ont i halsen och har haft det hela veckan nu. Dricker te och vräker i mig halstabletter men det hjälper inte. Vill så gärna komma iväg och träna nu! Palmer ska åka bort så hon ska inte träna på 3 veckor så vill hinna träna med henne innnan! pluss att Miss Lundberg och helan och halvan (Moa och Julia) ska träna i veckan och jag kan inte träna med dom:( Får väl bara fortsätta att dricka te så går det väl över förhoppningsvis om ca 345283874538 år! Bloggar sen hejdå.

New details in my room

Köpte som sagt lite grejer i kväll, grodorna var nog de bästa köpet! dom är så himla söta:D Hjärtat ska jag hänga på dörren till mitt rum. Lite töntigt kanske men jag tycker det är mysigt och hemtrevligt Godnatt med er:)

Arrangemang skapande

Var och gjorde jularrangemang med åsalid assistans i kväll och det var jättekul. Fick ihop ett eget arrangemang till slut också som står prydligt på mitt rum nu. Köpte även lite små grejer till rummet också. Men visar de sen :)

Myyys

Tränade core och spinning förrut och har precis duschat och gjort i ordning mig för att lägga mig i sängen och kolla på en riktigt bra film. Har tända ljus och det luktar gott i hela rummet. Mhmmmm Godnatt med er<3

Onsdag

Åkte hem tidigare i dag och ska sätta mig och plugga nu. Har varit hemma i snart 2 timmar och har inte gjort ett skit. Väntar på att Jenny ska komma hem så att hon kan hjälpa mig med den där förbaskade matten och sen har ja svenska och engelska att ta itu med också. Ska försöka hinna med att åka in till TK och om inte så får jag gå ut och springa men det är så jädrans kallt bara:s

NY

Min älskade syster kom hem från New york i dag och hon hade med sig massa presenter pluss massa amerikanskt godis men det får småskitarna äta upp. Har saknat Jenny så himla mycket, jag blev så himla glad när hon kom hem<3  Kommer upp lite mer bilder sen men ska ut och springa nu. Ha det bra.

Ordning och reda

Efter skolan åkte jag och Julia ner till stan för att köpa lite grejer på Bokia. Juridiken dränker en i lös papper så köpte en pärm och ett register till dem. Sen har ja antecknat så mycket så köpte ett 3-flikigt block till endast Juridiken så att jag har allt på samma ställe. Köpte också ett rutat block till Matten. De skulle man tydligen ha under detta kapitlet och det är ju faktiskt mycket bättre att räkna i så. Ska fixa lite med de nu och sen göra Tyska. Efter det ska ja gå ner och språka lite med Farmor och sen åka in och träna. Ha en trevlig kväll!

Parketten

En bild tagen från Amanda skarins blogg. Har ju ingen kamera än så kan aldrig ta bilder! Men Sara har massa bilder så hoppas jag kan få några av henne. Vi var i allafall i Lidköping i Fredags hos min kompis Sara och hennes kompisar. Vi gick ju alltså till parketten på kvällen och det var aaaaas kul:D:D Vi dansade hur mycket som helst och det var hur många som helst där inne!! Tusen gånger bättre än ålle som vi har i Falköping.. De tråkiga med denna trippen var att inte så många kunde följa med som skulle åkte med och att jag tappade min mobil så nu är de väl någon fattig jävel som har den. MAN SKA INTE TA ANDRAS GREJER WTF!

Ny Mössa

Ny mössa från Hennings som jag köpte när jag var i Skövde och träffade Jennifer i förra veckan. Riktigt varm och go och passar jättebra till den kalla vintern som är påväg och dessutom till mina Hunter stövlar också:)

22.26

Efter skolan jobbade jag i några timmar och sen åkte jag in och tränade bodypump. Hur jobbigt som helst! Tror jag tog för tunga vikter eller något för jag skakade rejält mycket de sista. Nu har ja degat framför TV:n hela kvällen och inte gjort något men det är skönt det med! Har sovmorgon till halv ett i morgon så ska gymma på förmiddagen också Godnatt med er:D

Tisdag

Efter skolan åkte jag upp till mormor och morfar en sväng och sen åkte jag ner och mötte Felicia eller rättatre sagt sprang som en idiot ner.... Han på precis innan dom stängde dörrarna till tåget! phuuuu:D Hittade i allafall de vi letade efter och jag skulla llämna tillbaka min tröja men det var försent så jag får behålla den. Fin var den ju men vet inte om plånboken håller med om det just nu. Aja jag ska sova nu Godnatt!

Måndag

Har tränat med Palmer i 1,5 timma i gymmet i dag och när ja kom hem käkade jag en fet sallad. Nu ska jag skriva ett mail till Jenny och sen gå och lägga mig pöss ochh Godnatt

Svensson Svensson

Var inne i stan och firade Jennifer i dag och efter det åkte vi hem och grejade lite och sen åkte jag, pappa, Eric och Edvin och kollade bio i FALKÖPING. Måste ju gynna den lilla bion vi har här också! Vi kollade i allafall på Svensson Svensson och den var aaas rolig:D Vi satt där i en inte allt för full biosal omringade av endast pensionärer och flabbade åt Gustav Svensson haha och ingen annan skrattade heller det var bara vi. Tänk att man kan ha så torr humår när man är gammal sådan ska inte jag bli!!


Dagens

Har världens sämsta mobilkamera men snart är min kamera klar så då blir de bättre bilder.

Lite bilder


Måndag, Tisdag, Onsdag

Spelade tennistunering med Hanna i Måndags men det gick inte så himla bra om ja får säga de haha men kul var de i alla fall:D Efteråt gick vi med Felicia och Mirelle och käkade på Gondolino och sen åkte jag hem. Sara och ida kom hit på kvällen och vi hade sleepover myyyyys! På tisdagen åkte jag, Ida, Sara, Simon och Klara till gbg och kollade lite. Jag hittade ett par svarta jeans och en grå tröja. På kvällen tränade jag och efter de hade vi tjejkväll hos Mirelle och firade Rebecca som fyllt år. Assssssssssss kul som alltid:D I dag vaknade jag upp hos Mirelle tog tåget hem och städade och rensade bland alla mina kläder. Känns så himla skönt att ha gjort de nu!! Vid 4 åkte jag till Skövde och mötte upp Amanda och Felicia för att kolla på lite smink och grejer till på Fredag men jag hittade inget. Vi käkade på Oriental palace och åkte sen hem för att kolla på film. Skulle kollat på bio men det fanns inga platser kvar. Jag fick dock åka hem tidigt så han inte kolla på film.. Har jag sagt att de ibland Suger att bo utanför stan!?

RSS 2.0