Friendship

Vill bara berätta att min Bästa vän Julia Eriksson kommer hem till Sverige i morgon! ja har saknat henne så mycket och hon ska få många kramar av mig när hon kommer hem♥ Dock kommer hon hem och ska på läger direkt så hinner inte träffa henne fören senare i veckan TO BAD:'(

Sunday

Mamma och Pappa kom hem från London i kväll och nu har vi ätit god mat myst och kollat solsidan:) Var på Trassel med Jenny Eric och Edvin förut i dag och det var en riktigt rolig film faktiskt! Helgen har förövrigt varit bra fast afterskiin i fredags var väl inte som ja tänkt mig men annars var det bra. Godnatt!

Bakning


Inhandlat

Lite roliga grejer att ha på sig på fredag!

Klädletande

Jag och fillan drog ner till stan för att plugga på lilla blå. Satt där i ngra timmar och sedan gick vi till Sani för att färga mina ögonbryn. Riktigt nöjd faktiskt! Efter det sprang vi runt i alla affärer för att hitta något kul att ha på sig på fredag och i morgon ska vi springa runt och innhandla allt. Mössan Felicia har på sig ska ja köpa i morgon, lite halv 80ies cool sådär;)


Studies

Skulle tränat i dag men fick hoppa det för att ja hade en himla massa plugg. Det är inte kul att gå samhällsprogrammet om man vill undvika plugg kan ja säga er, usch fy och blä. I morgon blir det mer träning och ska dessutom utforska second hand för att försöka hitta gammla 80-tals skidkläder att ha på dagnys till helgen, får se om ja hittar något coolt;)

Måndag

Har tränat Combat precis och jäklar vad jobbigt de var men var riktigt härligt att få träna ur sig all skit och ilska haha! Nu har ja duschat och ska sätta mig med So provet vi har tills i morgon, blir nog en rolig kväll/natt.. Godnatt på er som ska sova i allafalla:)


.

Det finns saker man önskar. Saker som man vill ska vara på ett sätt men som inte är det. önskar ja hade det "perfekt" Existerar det ens. Att bo i himmelriket vore min dröm.

Bad Sunday

Ja då är det söndag igen och lika tråkigt är det varje gång. det enda man kan se fram emot är solsidan. Sitter framför datan och lär sitta här resten av dagen. får se om ja orkar pallra mig iväg för att  träna i kväll, skulle behövas efter allt godisätande i helgen(n)

Lördag

Har varit i skövde med Jenny i dag, vi skulle kollat på balklänningar men hann inte de så blev en liten snabb titt i affärerna och sedan lite käkande på sushi baren. Hittade en "kort" byxdress som ja kan ha i sommar! 349 kronor kostade den och halsbandet ja köpte kostade 149 kr. Nu ska ja ha en rolig kväll med en god gammal vän Puss!:D


Fredag


Tar hand om denna lilla filuren nu ska ja leka doktor hejdå!


News



Fina tjejor!

Hade en jättemysig kvälll i går med Julia, moa och mirelle dock åkte Julia hem på kvällen så hon hann inte fasstna på kameran! men vi hade det jättekul <3

Nytt


Mys

Varit och tränat med Minna gött! va på stan en sväng innan också och skulle köpt nagelack men hittade en fin topp i stället. Nu ska ja fixa lite och sedan kommer tjejorna Moa, Julia och Mirelle, ska ha en riktigt go och mysig tjejkväll med dom! Puss


Sara 16 år


Grattis Sara!


I dag fyller denna Tjejen 16 år sitter i hennes rum och vätar på att hon ska duscha klart någon gång..
En överaskning vankas för henne lite senare i kväll så mer bilder kommer nog upp lite senare sen. ha det!

Söndag

Har inte orkat lägga upp något men i dag har jag varit hos Julia en stund och sedan på kalas hos lillkusinen Elias. Nu sitter ja i soffan med Eric och drömer mig bort.. VILL HA SOMMAR NU!

Fredag

Sitter och skriver det sista på Historia inlämningen, har inte lagt mig än.. så borde kanske lägga mig tidigt i kväll. Skönt är i allafall att det är Fredag och att det är lov. Kvällen var egentligen planerad hos Moa men jag ficka avstå för att ja tappat bort f-kortet och ingen kunde skjutsa i kväll.En annan sak som också sket sig var att jag hoppats på att ja skulle få min kasse i dag. Kassen med kläderna ja glömde men det fick ja inte. Alltså får ja vänta ända tills på måndag-.- Får se om ja lägger upp något senare eller om jag bara går och lägger mig Bye!


Celsius

Japp nu har jag varit och dansat och det är ngt som gör mig väldigt pigg och glad! Ganska passande för nu har ja en hel kväll/natt framför mig. Måste bli klar med So inlämningen och jag började i går och den ska vara inne i morgon, hmm Inte bra inte. Men köpte Celcius så nu kan ja dricka de och hålla mig vaken natten ut(y)

Oriflame


Dag och nattkrämer från Oriflame, har använt dem i en vecka och dem är jättebra! Har ganska torr och irreterad hy och dessa två var perfekta för min hy!


12.17

Sitter i skolan och väntar på att samhällslektionen ska börja för sen är det bara tyska och sen slutar jag! Får se om jag går ner på stan en stund för måste hitta något fint till min kära mamma som fyller 40 år i morgon! Problemet är att ja inte vet vad jag ska köpa. Dessutom har ja as ont i tanden och har glömt värktabletter så tvingas nog åka hem innan jag åker ner till stan..  See you later!


Kasse återfunnen

Stannade hemma från skolan i dag, är hur trött som helst och var dessutom på sjukhuset och kollade min tand som ja börjat få ont i nu också! Pluggar so och det lär ja få göra hela veckan men som ett avbryt drar ja in och tränar en sväng sen. En rolig nyhet är att jag ringde sj i dag och min kasse är på hittegods i Stockholm!! Fatta vad glad ja är!!!:D


I rymden finns inga känslor

Har inte bloggat något i helgen för har inte varit hemma. Så här såg min helg ut:

Fredag: Skolan sedan direkt till Skara för att möta Emelie och hälsa på Luddepudde och checka in hans nya lägenhet:D Sedan vidare till Skövde med Emelie där jag hittade ngr snygga plagg! Efter skövde hoppa ja av hos Julia för att ha filmkväll och sedan sov ja hoss henne.
Lördag: Vaknade och tog bussen från Julia in till stan för att möta Minna på stationen. En del shopping i Göteborg och riktigt mysigt och kul var det. Hittade en svart byxdräss på BikBok och ett par chinos/gubb byxor pluss lite hårnålar och snoddar. Tappade påsen på tåget så nu har ja inget av de ja köpte i göteborg! Så jädra trött på mig själv, hur fan kan man glömma? En rolig nyhet var att Minna älskar suschi så de gick vi och åt, mums! Avslutade shoppingen med en semla på tåget hem också haha..
När vi kom hem till falköping igen så tog ja tåget till Rebecca för att sedan dra till Olivia på lite fest.
Söndag: Vaknade hos Rebecca och då kollade vi på filmen vi hyrde i går men inte hann att se på. Den ja längtat efter att få se hur länge som helst! Nämligen I rymden finns inga känslor! Skulle ärligt talat vilja vara i rymden just nu! Nu ska ja lägga mig i soffan för mår inte jättebra precis Godnatt!



Dessa underbara byxor köpte jag och även en jumpsuit som inte fanns på hemsidan, Får ja inte tillbaka kassen åker ja till göteborg i veckan och köper dem igen!

Forget everything


Varit och dansat på dansverkstan med Emelie och Ellenore lite svårt att hänga med men annars var det uppigande och kul!:) Nu ska ja lägga mig framför teven och bara ta det lungt. Släppa allt, vila både hjärtat,
hjärnan och alla andra jobbiga måsten.

Gina Tricot


En samling snygga kläder från Gina, Brukar inte handla så mycket där men nu har de fått in en del riktigt snygga plagg!


Tisdag

Efter skolan åkte jag och Minna ner till stan och tittade lite. Hittade ett  träningslinne på intersport, tänkte tagit svart först men det är kul med färg ibland så det blev ett rosa! Innan vi åkte hem gick vi och delade på en semla men inte en hel! Vi måste ju nämligen vara nyttiga nu när vi ska träna och allt! När vi kom till Minna sökte vi båda sommarjobb på skara sommarland. Hoppas verkligen att man får jobba där i sommar för vem vill inte vara ute på sommaren? Tänkte kollat om ja kunde jobbat på Öb, men får ja jobb på sommarland är det nog bättre än att vara inne i en affär hela dagarna. Sist men inte minst drog vi och träna bodyjam, Lite svårt att hänga med första gången men annars var det kul!:D



RSS 2.0